Intern jurist

Hos Bizzjur tilbyder vi dig at være intern jurist for dig på ad hoc basis. Afhængigt af hvad der passer jer bedst, tager vi fysisk placering hos jer, en dag eller to om ugen. Vi løser jeres daglige juridiske opgaver og sikrer, at jeres medarbejdere, ved vores synlige tilstedeværelse, kommer forbi og får opgaver tjekket igennem eller afklaret spørgsmål.

Når vi fungerer som intern jurist med fysisk placering hos jer, oplever vi, at “frygten” for jura nedbrydes, og mange medarbejdere kommer forbi – blot for at være sikker. Der bliver derfor hurtigt afklaret spørgsmål omkring markedsføring: Hvad må vi, og hvad må vi ikke? Er det OK, at jeg skriver under på denne NDA? Vores kunde har bedt om at få ændret punkt X i vores betingelser, hvad betyder det egentlig? Vores tilstedeværelse sikrer, at vi hos Bizzjur får et større indblik i jeres organisation, og dermed får nemmere ved at sikre jeres compliance niveau.

Prisen for løsningen som intern jurist aftales naturligvis på forhånd.

 

Legal Counsel på timebasis

Skal vi være din interne jurist?

Hos Bizzjur står vi altid klar til at hjælpe dig med dine juridiske opgaver. Husk, at vi også kan hjælpe dig med gennemgang og udarbejdelse af kontrakter, ændring og oprettelse af selskaber samt beskyttelse og registrering af varemærker.

Kontakt Bizzjur
Kontakt os i dag

Send os en mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.