GENNEMGANG OG UDARBEJDELSE AF KONTRAKTER

Bizzjur tilbyder udarbejdelse samt gennemgang af kontrakter. Ønsker du at få udarbejdet nye standardaftaler til din egen virksomhed, eller har du modtaget din kunde, leverandør eller samarbejdpartners standardkontrakt, som skal gennemlæses, så assisterer Bizzjur dig gerne. Vi laver, hvis muligt, mark-ups direkte i aftalen, så den videre håndtering af kontrakten bliver så nem og ukompliceret som muligt for dig. Ønsker du assistance i forbindelse med kontraktforhandlingen, så deltager Bizzjur naturligvis gerne.

EKSEMPLER PÅ KONTRAKTARBEJDE

Hemmeligholdelsesaftale/NDA

Defineret som aftaler, hvor virksomheden skal give fortrolige informationer til en tredjemand, eller hvor parterne gensidigt udveksler fortrolige informationer. Hvordan sikres fortroligheden.

Konsulentaftale

Defineret som aftaler, hvor der hyres ekstern bistand ind i virksomheden til at udfører ad hoc opgaver eller mere defineret opgaver, i en kortere eller længere periode.

Udviklingsaftale

Defineret som aftaler hvor en af parterne ønsker at få udviklet noget hos en anden part. Det er fx vigtigt at få klarlagt hvad der skal udvikles, hvornår det skal være færdigt, til hvilken pris og hvem ejer rettighederne?

Samarbejdsaftale

Defineret som aftaler hvor 2 eller flere parter skal lave noget sammen. Det er fx vigtigt at det er klarlagt hvem der gør hvad, hvornår, tidsplan, deling af rettigheder, betaling mv.

Licensaftaler/Rettighedsaftale

Må jeg bruge en samarbejdspartners varemærke? I givet fald hvordan? Og omvendt må min samarbejdspartner anvende mine varemærker? Og i så fald hvordan? Aftalen regulere sådanne spørgsmål.

Salgsaftaler og leveringsaftale

Defineret som den kommercielle aftale i forbindelse med jeres salg eller indkøb af varer eller ydelser, som sikrer jeres risiko og ansvar.

Salgs- og leveringsbetingelser

Defineret som enten jeres egne betingelser, der regulerer jeres risiko og ansvar, når jeres kunde/leverandør køber eller sælger til jer eller som 3. parts betingelser, der regulerer jeres indlæg eller salg til pågældende 3. part.

Kunne du tænke dig at få hjælp med dine kontrakter?

Bizzjur står altid klar til at hjælpe dig med dine juridiske opgaver. Husk, at vi også kan hjælpe dig med beskyttelse og registrering af varemærker, ændring og oprettelse af selskabersamt være din interne jurist på ad hoc basis.

Kontakt Bizzjur
Kontakt os i dag

Send os en mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.