CASES

FCSI ApS

FCSI ApS er udvikleren bag gylleadditivet Active NS, der sælges over hele verden. Bizzjur assisterer bl.a. FCSI med beskyttelse af rettigheder, konflikthåndtering, personalejura samt selskabsændring som deres interne jurist.

Marcus Pedersen ApS

Marcus Pedersen ApS specialiserer sig i at designe, udvikle og producere produkter og møbler til lufthavne og andre offentlige områder. Bizzjur har fungeret som Marcus Pedersens interne jurist siden 2013, hvor vi bl.a. har assisteret dem i kontraktforhandlinger med kunder og leverandører, NDA’er samt personalejura.

EPIQ ApS

EPIQ ApS er en dansk handelsvirksomhed, som er primær leverandør af nonfood-produkter til Salling Group, COOP m.fl., men også udvikler nye produkter og koncepter til kæderne. Bizzjur fungerer som EPIQs interne jurist, hvor vi bl.a. assisterer i udarbejdelse af aftaler samt registrering af varemærker i Danmark og udland. 

Det siger vores kunder om os

 • ”Bizzjur løser alle de opgaver, vi har behov for. Hun løser dem hurtigt og 110% med stor tilfredshed. Og det har stor betydning for os, netop når det gælder jura.”

  Brian Jensen CEO, EPIQ ApS
 • ”Med alle vores projekter er vi kommet i mål med noget, hvor vi har været tilfredse med den aftale, vi har fået i hus – også selvom det har været en lang og svær proces. Jeg har altid én i ryggen, som kan være med til at give de helt store virksomheder modstand. Bizzjur er min juridiske afdeling, selvom de ikke sidder fysisk i min virksomhed.”

  Niels Marcus Pedersen CEO Marcus Pedersen A/S
 • "Bizzjur ApS har gjort os klogere på regler og rettigheder inden for vores grafiske branche. Formålet var at sætte fokus på, hvad vi som virksomhed må og ikke må, når vi laver vores visualiseringer og illustrationer. Jeg kan kun anbefale hende, hvis nogle af jer (arkitekter) er i tvivl om rettigheder vedrørende design, beskyttelse af design og lignende er hun skarp. Vi havde en god dag og blev klogere. Money well spent!"

  Uffe Bengaard Direktør, Dimension Design ApS
 • "Bizzjur har udarbejdet to sæt salgs- og leveringsbetingelser til os, da vi arbejder på to områder, hvor betingelserne skal være forskellige. Vi har fået en god rådgivning og selv brugt minimal tid på processen, da Bizzjur har håndteret det meste. Vi er endt med et godt resultat, og vi er meget positive omkring både processen og resultatet."

  Kristian Kaadner Emino ApS
 • ”Vi har virkelig fået styr på de juridiske forhold, især i forhold til andre virksomheder i vores størrelse. Bizzjur er tilmed en meget proaktiv samarbejdspartner, der sørger for, at vi har styr på nogle ting, som vi ikke selv havde tænkt på endnu. De er ikke bange for at gå til os, for at sikre, at tingene er i orden.”

  Niels Marcus Pedersen CEO, Marcus Pedersen ApS
 • ”Bizzjur forstod med det samme vores behov med vores meget forskellige opgaver, som hun alle havde en meget bred erfaring med. Vi har et super godt samarbejde med Dorthe, hvor vi får en rigtig god sparring. Vi har ikke oplevet, at der var noget hun ikke kunne svare på, eller et problem, der ikke kunne løses."

  Brian Jensen CEO, EPIQ ApS
 • ”Jeg er glad for vores samarbejde med Dorthe. Jeg kommer til hende med stort som småt, og der er altid svar at hente. Vi har ind til nu kun fået fyldestgørende svar tilbage, hvilket gør, at Dorthe for lov til at bestemme, hvad vi gør rent juridisk. Det er altid dejligt at have en udefra stående part til at kigge på tingene.” 

  Karl Erik Molbech Direktør, FCSI ApS
 • ”Det er altid en glæde at få nogle oplysninger, som man ikke selv skal rode efter – det sparer jo tid. Samtidig får vi lavet nogle juridiske ting, som vi ikke ellers ville få lavet.” 

  Karl Erik Molbech Direktør, FCSI ApS

Skal vi også hjælpe dig?

Vi assisterer dig gennemgang og udarbejdelse af kontrakter, ændring og oprettelse af selskaber, beskyttelse og registrering af varemærker og vi kan være din interne jurist på ad hoc basis.

Kontakt Bizzjur
Kontakt os i dag

Send os en mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.