FCSI ApS er udvikleren bag gylleadditivet Active NS, der sælges over hele verden. Active NS er et naturprodukt, der både forhindrer en stor udvaskning af gylle i grundvandet samt begrænser luftbåren forurening. Produktet er derved miljøvenligt, og det har samtidig en økonomisk fordel i en bedre gødningsværdi.

Indehaveren af FCSI, Karl Erik Molbech, valgte at indlede et samarbejde med Bizzjur, da han havde mødt Dorthe Kling Zinck til et arrangement i Aarhus.

Jeg syntes, at hun var spændende, og jeg tænkte, at jeg kunne få brug for Dorthe og hendes juridiske kompetencer. Så jeg ringede til hende, da problemerne opstod.” – Karl Erik Molbech, Direktør FCSI ApS.

Efter aftale mødtes Bizzjur og FCSI for at tale om kundens juridiske udfordringer. Efter samtalen var kunden ikke i tvivl om, at de ville starte et samarbejde med Bizzjur. Dorthe havde nemlig nogle kompetencer og noget erfaring, som de kunne bruge fremadrettet.

Da FCSI først kontaktede Bizzjur, var det med udfordringer omkring beskyttelse af FCSIs rettigheder i EU, forhandling og håndtering af igangværende konflikt samt assistance omkring en selskabsændring.

I dag løser Bizzjur alle slags juridiske udfordringer for kunden. Senest har Bizzjur assisteret med personalejura samt igangsat processer for at sikre tysk domænenavn tilbage.

”Jeg er glad for vores samarbejde med Dorthe. Jeg kommer til hende med stort som småt, og der er altid svar at hente. Vi har ind til nu kun fået fyldestgørende svar tilbage, hvilket gør, at Dorthe for lov til at bestemme, hvad vi gør rent juridisk. Det er altid dejligt at have en udefra stående part til at kigge på tingene.” – Karl Erik Molbech, Direktør FCSI ApS

I dag henvender FCSI sig altid til Bizzjur, når de har nogle problemstillinger inden for jura. De er glade for, at have fået en juridisk sparringspartner.

”Det er altid en glæde at få nogle oplysninger, som man ikke selv skal rode efter – det sparer jo tid. Samtidig får vi lavet nogle juridiske ting, som vi ikke ellers ville få lavet.” –Karl Erik Molbech, Direktør FCSI ApS.

 

Skal vi også hjælpe dig?

Vi assisterer dig gennemgang og udarbejdelse af kontrakter, ændring og oprettelse af selskaber, beskyttelse og registrering af varemærker og vi kan være din interne jurist på ad hoc basis.

Kontakt Bizzjur
Related Projects
Kontakt os i dag

Send os en mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Marcus pedersen aps logo