Må man annoncere med “Slagtilbud”?

Et slagtilbud er et særligt godt tilbud, hvor det forventes, at kunden opnår ekstra store besparelser. Virksomhederne bør derfor forvente en større efterspørgsel efter den udbudte vare, der er markedsført som “slagtilbud” sammenlignet med efterspørgslen ved almindelige tilbud og udsalg.

Vil virksomheden ikke kunne imødekomme den øgede efterspørgsel på varer, skal virksomheden tydeligt oplyse kunden om, at ikke alle, der kommer, kan forvente at få varen. Dette gøres eksempelvis ved at skrive ”begrænset mængde” eller ”Så længe lager haves”. Begrænsningen skal stå i umiddelbar forbindelse med selve annonceringen, og det vil derfor ikke være nok, at virksomheden tager et generelt forbehold på bagsiden af eksempelvis tilbudsavisen.

 

I vores jura leksikon svarer vi dig på endnu flere spørgsmål inden for jura. Her kan du eksempelvis også få svar på, om man må annoncere med, at noget er gratis, om mængdebegrænsninger er lovlige og hvilke regler, der gør dig gældende for Black Friday.

Skal vi hjælpe dig med dine juridiske opgaver?

Bizzjur bistår gerne dig i dit juridiske arbejde. Vi kan hjælpe dig med gennemgang og udarbejdelse af kontrakter, registrering og beskyttelse af varemærker, oprettelse samt ændring af selskaber – eller vi kan være din interne jurist på ad hoc basis.

Kontakt Bizzjur
Kontakt os i dag

Send os en mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.