Pas på jeres selskaber – falske / ulovlige ændringer på virk.dk

 In Artikler

Ny ejer i Sport24

I weekenden (januar 2020) oplevede Sport24 pludselig at få ny medejer.

Således stod en mand fra Odense pludselig som medejer af Sport24 og endda med en ejerandel på 50%.

Sport24 blev noget overrasket, da de om mandagen modtog henvendelser fra kunder, leverandører og kreditforsikringsselskaber, som havde opdaget ændringen.

Virk.dk

At lave ændringer i virk.dk er nemt. Det kan gøres af alle med et nem-id. Og derfor oplever man til tider disse misbrug. I 2014 oplevede Google Danmark, at en 19 årig dreng havde indsat sig som direktør i Google Danmark, for derefter at rekvirer et kreditkort med en stor kredit. Den unge mand nåede efterfølgende at bruge over 600.000 kr. på takser, hotel osv. Herefter blev virk.dk ændret så ejer og direktion modtager besked i e-boks når der er sket ændringer i selskabet.

Beskyt jeres selskaber

Sport24 har sikkert også modtaget en meddelelse  i e-boks, indeholde information om at der var sket ændring i ejerregistreret. Men i weekenderne tjekker mange virksomheder ikke e-boksen, ja for mange af os er vi nok langt igennem ugen, før vi får den tjekket.

Men Virk.dk stiller faktisk anden løsning til rådighed. Man kan således vælge at password beskytte sit selskab, således at kun personer med det korrekte password kan lave ændringer i selskabet og herunder i ejerregistreret.

Hvordan?

Det skal være de/den tegningsberettiget der opretter password beskyttelsen. Her vælges der så et password med minimum 10 tegn som skal anvendes. Man vælger selv til hvilke registreringer der ønskes password beskyttelse.

Du finder muligheden på mit Virk forsiden, hvor du også har mulighed for at vælge,  Ændre Virksomhed, Lukke Virksomhed mv. Her er der nederst til højre muligheden Passwordbeskyttelse.

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakt os i dag

Send os en mail, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.